Telefono: +39.348.01.87.267
  CINE SUNTEM

în viața unei ființe umane există un singur scop, atât de simplu încât să fie foarte complicat: Să lăsați copiilor dvs. cu un loc mai bun decât ceea au avut de când ce s-au născut.Caffè Camarca sa născut din acest motiv. Roberto Camarca, fondatorul, și-a dedicat viața copiilor săi și acum societatea. înainte de a începe această aventură, Roberto a fost om de știință în domeniul informaticii.

A petrecut majoritatea zilelor într-un birou, care se lupta constant cu un ecran și cu o rutină workaholică și virtuală care risca să ducă la nemulțumire - nu atât pentru el, cât și pentru copiii săi: un birou format din cabluri, computere și birourile nu sunt cel mai bun loc pentru a juca.

Deci, Roberto, la vârsta de patruzeci de ani, decide că o viața ca asta nu este pentru familia sa.

Atras de ideea de "acasă", care poate însemna o ceașcă de cafea bine făcută, își dă seama că a crea ceva concret care să satisfacă nevoile comune ale altor familii, cum ar fi a lui, poate fi într-adevăr o întoarcere a cheii în unelte de fericire.

Având o companie care face cafea înseamnă un lucru mai presus de toate: de a călători.

Există ceva mai frumos decât să o faci cu copiii tăi?

Să le educăm în culturi diferite, să-i obișnuițm cu diversitatea tradițiilor și valorilor egalității dintre lume din diferite țări.

Călătorind da, dar întotdeauna cu ideea clară de a avea o casă în care să vă întoarceți, să

ă bucurați împreună de o ceașcă bună de Caffè Camarca, plină de toată dragostea pe care o poate oferi o familie.

  MISIUNE

întoarceți cafeaua la locul care îi aparține: familia.

Misiunea noastră este să extragem din fiecare boabă istoria teritoriului din care face parte, să împachetăm emoțiile pe care aceste povestiri le transmit, să le transmită într-o ceașcă de pe masă a unei familii.

Călătorim, experimentăm, selectăm cele mai bune materii prime cu scopul excelenței.

în ceea ce privește teritoriul și sustenabilitatea, dorim să strângem tradițiile pe care le întâlnim și să demonstrăm că într-o ceașcă mică de cafea există spațiu pentru un univers de valori comune.